Advies nodig? Bel: 06 51 23 46 11

Het stylen van uw woning of bedrijf:

Ergert u zich ook aan uw onafgewerkte radiatoren? Is uw radiatorlak lelijk geworden? Zoekt u een betaalbare oplossing? Of heeft u zelf een idee voor ogen?
Wij bieden u dé oplossing! Ons eigen team heeft al jaren een grote passie voor  radiatorombouwen. Van idee tot fabricage: altijd met een oog voor perfectie en afwerking. Alle ombouwen worden door ons ontworpen en zijn daardoor uniek. De ombouwen kunnen afgestemd worden op specifieke wensen van onze klanten.  Wij streven ernaar een product af te leveren dat aan al uw verwachtingen zal voldoen. Of het nu een standaard ombouw is of een ombouw met geïntegreerde opbergruimten, alles is mogelijk.  Ook hebben we een eigen ontwerper die u kan bijstaan met verfrissende ideeën en technische ondersteuning.

Hoezo uniek?

Wij bieden u de unieke mogelijkheid aan om uw eigen radiatorombouw samen te stellen op onze site. U ziet dan direkt hoe uw ombouw eruit zal gaan zien en ziet tevens direct de prijs. Stel je eens voor: maatwerk voor een vast prijs!!!

Om u alvast een stukje op weg te krijgen hoe uw ombouw op maat er uit zou kunnen zien, nodigen wij u uit te kijken naar onze projecten.

Ga dan naar: bereken uw prijs u zult zien dat vakmanschap en specialisme niet duur hoeft te zijn. (of druk op de knop KLIK HIER)

Wilt u persoonlijk advies? Mail of bel 0651234611 ons gerust voor een gratis advies en offerte.

Bereken nu uw prijs in slechts 7 simpele stappen!

Even een introductie:

Wij zijn een team van vakmensen welke zich al jaren bezigt met het vervaardigen van radiatorombouwen. Begin 2012 hebben we onze nieuwe werkplaats geopend in Hoek van Holland.
In mei 2014, hebben we de grondslag gelegd voor de automatisering. Wij kunnen nu beter aan de grote vraag naar radiatorombouwen voldoen. Deze automatisering heeft deuren geopend  naar een grotere diversiteit en perfectie. Wij zijn nu tevens in staat grotere aantallen te produceren en daarnaast nog steeds het maat product te leveren van de hoge kwaliteit die men gewend is van ons. Wij kunnen nu ook op professioneel niveau aan de vraag voldoen van bv. bedrijven, instellingen, architecten, inrichters en interieur designers.

Nieuwsgierig? Mail of bel 0651234611 ons gerust voor een gratis advies en offerte.

Nog een laatste tip: past u alstublieft op voor namaak!

Onze succesformule wordt al gekopieerd. Exclusieve ontwerpen van radiatorombouwopmaat.nl waar zij ook de rechten van heeft, verschijnen helaas al op de markt. Wij zijn van mening dat alleen onze uitvoeringen van deze exclusieve ontwerpen in kwaliteit en originaliteit gewaarborgd zijn.

Tel.: 06 51 23 46 11 of mail naar info@radiatorombouwopmaat.nl

Bereken nu uw prijs!